Hinnasto

 Tarkan hinnaston laatiminen on haastavaa, sillä pyrin tuntiperusteiseen laskutukseen. Varattaessa aikaa yksittäisen hennatatuoinnin teettämiseksi hinta riippuu suuresti kuvan koosta ja vaativuudesta. Mikäli asiakkaalla on näyttää kuva toivomastaan hennasta tai tyylisuunnasta, pystyn arvioimaan hintaa tarkemmin. Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Yksityistapaamiset ja -tilaisuudet

Laskutan yksityistilaisuuksista 30€/h (40€/h klo 22.00-8.00). Vähimmäislaskutus on 30€. Tunnissa ehtii tehdä esimerkiksi arabialaistyylliset hennat molempiin käsiin. Samalla tapaamisella on mahdollista tehdä hennaa myös useammalle ihmiselle ja jakaa kustannukset osallistujien kesken.

Morsiushenna

Morsiushennojen hinnat alkavat 100€:sta. Moriushenna käsittää kaksipuoleiset hennat molempiin käsiin ja jalkoihin.  Morsiushenna sisältää aina tunnin suunnittelutapaamisen, jonka aikana kartoitetaan morsiamen toiveita. Suunnittelutapaamisessa on mahdollista tehdä pieni testikuvio, jotta morsian saa käsityksen siitä, minkälaisen värin käyttämäni henna jättää hänen iholleen. Morsiusajanvarauksessa on 30€:n varausmaksu, joka hyvitetään loppusummasta.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 0%. Hintoihin saatetaan lisätä matkakulut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti