Ainesosat

Käyttämäni hennatahna sisältää seuraavat ainesosat: hennajauhe (Lawsonia inermis), sitruunamehu, sokeri, eteerinen teepuuöljy, eteerinen laventeliöljy.

Jos jokin näistä ei sovi sinulle, mutta haluaisit silti tulla hennatuksi, ota minuun yhteyttä, niin yritän sekoittaa paremmin sopivan tahnan.

Ingredients/ INCI: Lawsonia inermis (henna) leaf powder, Citrus limon (lemon) juice, sucrose (sugar), Melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil, Lavandula angustifolia (lavender) oil

5 kommenttia:

 1. Teetkö valkoisia henna tatuointeja?

  VastaaPoista
 2. En, käytän vain punaruskeaksi värjäävää luonnonhennaa. Ehkä joku body painting -taiteilija osaisi auttaa, sillä "valkoinen henna" tehdään hennan sijaan yleensä vartalomaaleilla.

  VastaaPoista
 3. Sattuuko henna tatuoinnin ottaminen tai kirveleekö se iholla

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Hei Hennatar! Löysin sivusi ja blogisi ja lumouduin täydellisesti hennoistasi, vau! Pohdinkin, löytyykö jostain sinun hennasi teko-ohjeet eli määrät ja työvaiheet? 🙂 Olen itse älyttömän innostunut hennaamisesta ja haluaisin kovasti koittaa niiden tekemistä, mutta kaipaisin vinkkejä jo osaavalta ja turvalliselta ammattilaiselta! Kaikkea hyvää! ❤ - Hennaintoilija

  VastaaPoista